Wat is een normale haar?

Normale haar is dat soort haar die niet vettig of droog is.

Behoudt zijn vorm en ziet er in de meeste gevallen goed uit. Het gezonde haar is dat zelfs na dagen wassen geen last heeft van vettigheid.

Als je een normale haar hebt, is je taak gemakkelijker dan anderen met andere soort haar. Omdat je naar de shampoo kunt kiezen die je aanspreekt en niet specifiek bv. Voor droge haar of vettige haar shampoo.

Normale haar en verzorgingen!

Het wordt je aanbevolen om je haar twee keer per week te wassen met de shampoo voor de passende haartype en kun je ook ondersteunen met de conditioner.

Ook voor normale haar dien verzorgingen te gebruiken zoals, voedende maskers en olieachtig masker.

Zorg dat je de shampoo en de conditioner van een vertrouwend merk koopt met natuurlijke ingrediƫnten.

Hoe Normale haar te verzorgen?

Normale haar is gezond haar, maar het heeft verzorging nodig zodat het niet droog of vettig wordt. Omdat je haar voeding nodig heeft die het einde bereikt, dus knip de punten een keer per maand om de groei en het vermogen om gezond te blijven stimuleren.

Neem niet een kapsel aan, maar verschillende kapsels. Omdat dit helpt om het kleine haartjes te stimuleren om in haar te veranderen, zodat het dik en gezond blijft.

Haar en voeding!

Besteed speciale aandacht aan je voeding, want goed voeding is goed voor zowel het lichaam als het haar. Hoe meer je voedselrijk is aan vitamines, hoe helderder, glanzender en sterk je haar zal zijn.

De juiste borstel

Het is geschikt voor een platte airbrushes, waarvan de basis een koepelvorming rubber is en de borstelharen van plastic zijn. Soms is het zowel plastic als natuurlijk.

TIP:

Bescherm je haar tegen breuk door een keer per maand de punten af te knippen en een tot twee keer per maand oliebad te nemen.